Listić je poslan na autorizaciju, gdje mogu vidjeti njegov status?

Vaš online listić koji je poslan na autorizaciju možete pronaći pod opcijom Moj račun.

Postoje četiri mogućnosti:

  • ukoliko listić čeka autorizaciju, on je u statusu „čeka autorizaciju” i ima narančastu ikonicu – listić se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko je listić prihvaćen, on je automatski prebačen u status „aktivan” i ima plavu ikonicu – listić se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko je potrebno da Vi prihvatite nove uvjete na listiću, cijeli red u kojem se nalazi je obilježen narančastom bojom – listić se nalazi u dijelu „aktivni i dobitni”

  • ukoliko listić nije prošao autorizaciju, on je u statusu „odbijen” i ima sivu ikonicu – listić se nalazi u dijelu „svi”

Kako da otvorim račun na www.germaniasport.hr?

Kako bi otvorili korisnički račun potrebno je na stranici Registriraj se upisati Vaše korisničko ime, željenu lozinku i važeću e-mail adresu. Važno je da kod nadimka i lozinke ne koristite hrvatske dijakritičke znakove (č, š, ž, tj. znakove koji sadržavaju kvačice). Kad ispunite sva polja, kliknite na REGISTRIRAJ ME.

Nakon što ste se registrirali, na e-mail koji ste naveli biti će Vam poslan aktivacijski mail na kojeg je potrebno kliknuti ili iskopirati link u preglednik koji koristite.

Nakon uspješne aktivacije, unesite korisničko ime i lozinku u gornji desni kut stranice i kliknite PRIJAVI SE.

Sljedeći korak je unos podataka za Internet klađenje. Ovaj obrazac morate popuniti ispravnim osobnim podacima. Ovdje koristite hrvatske dijakritičke znakove (znakove sa kvačicama), tj. unesite Vaše podatke točno onakve kakvi jesu. Na kraju kliknite ZAPOČNITE KLAĐENJE. Nakon prihvaćanja posebnih uvjeta korištenja, Vaši podaci biti će poslani na provjeru i ukoliko ste upisali ispravne podatke uspješno ste završili Vašu registraciju.

 

  • Uplatite sredstva - Novac na Vaš račun možete uplatiti u bilo kojoj poslovnici tako da kažete djelatnici svoje korisničko ime i uplatite željeni iznos novca, također uplatiti možete putem tekućeg računa u banci ili pošti ili online kreditnim karticama ili preko Skrilla.

  • Odigrajte listić - Nakon što ste se uspješno ulogirali u Vaš račun, posjetite stranicu s ponudom, odaberite svoje parove i sastavite listić.

Što je moj račun?

Korisnički račun je jedinstveni račun svakog igrača koji igraču omogućava internet klađenje, praćenje statusa listića i na njemu su zabilježene sve financijske transakcije igrača.

 

„Moj račun” je Vaše centralno mjesto za sve informacije koje su Vam važne za online klađenje.

Kada Vam se otvori „Moj račun”, u njemu možete vidjeti sljedeće:

  • Status svih listića koji su uplaćeni online u posljednjih mjesec dana.

  • Trenutno stanje na Vašem računu.

  • Povijest transakcija (uplata/isplata, dobitni listići...).

  • Mogućnost uplate i isplate novčanih sredstava.